E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Jacques Welters (65) uit Montfort. Ik ben civieltechnisch ingenieur en hou van fietsen, lezen, gregoriaans en oude kranten verzamelen. Mijn kennis als civieltechnisch ingenieur kan ik binnen CDA Roerdalen inzetten bij o.a. discussies over duurzaamheid.
 
Als vrijwilliger bij de Koraal groep Sint Anna in Heel ben ik ‘fietsmaatje’, tevens vervul ik de functie van secretaris in het bestuur van het dorpsoverleg Itter Laeftj en ben penningmeester van CDA Roerdalen.
 
Non scholae, sed vitae: je leert niet voor de school maar voor het leven. De politiek heeft altijd nieuwe uitdagingen die impact hebben op ons als samenleving, hoe gaan we daar verstandig mee om zodat iedereen telt, er toe doet, zich serieus genomen voelt.
Verbinding en duurzaamheid zijn voor mij de belangrijke thema’s. Het CDA kiest voor een wereld waar aandacht en tijd is voor de directe naaste, de buurman/-vrouw, de collega. Dat alles binnen een kader waarin de leefbaarheid van al onze inwoners onze bijzondere aandacht heeft.
Samenwerken, vertrouwen geven, waarderen, verbinden.
 
Stem Jacques Welters, CDA Roerdalen # 13