E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben Janou Mighorst (26) uit Sint Odiliënberg. In het dagelijks leven docent commerciële economie en (online) marketing bij Gilde Opleidingen Venlo. In mijn vrije tijd tennis ik (LTC Berg), ben lid van het team communicatie van CDA Roerdalen, doe aan fitness en hardlopen en hou van gezellige avonden met familie en koken.

Mijzelf inzetten voor de maatschappij en betrokken zijn bij een ander zijn persoonlijke ambities van mij. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we er gezamenlijk voor zorgen, dat de huidige, maar ook de toekomstige generatie, een toekomst heeft in Roerdalen. Dat ze kunnen wonen, werken, genieten en kunnen (op)groeien in onze gemeente. Dagelijks zie ik in mijn klassen de afspiegeling van onze toekomstige generatie. Daar waar ze nu vaak nog onbezorgd en vol levenslust zijn, kan dit in de toekomst vaak veranderen. Jaarlijks ervaart 17% van de beroepsbevolking in Nederland burn-out klachten, 7,8% van de Nederlanders heeft het afgelopen jaar drugs gebruikt en 50% van de volwassen Nederlanders heeft matig of ernstig overgewicht. In de huidige coronacrisis hebben we moeten ervaren hoe fragiel onze gezondheidszorg is. In een gesprek met de jongerencoach van gemeente Roerdalen kwam ik erachter hoe actueel deze problematieken ook in onze gemeente zijn en hoe wij hier een steentje aan bij kunnen dragen.  Ik vind het belangrijk dat we als gemeente onze ogen niet sluiten voor de behoeftes van onze inwoners. We moeten zorg verlenen waar dit nodig is en werken aan het voorkomen van zorgproblemen. 

Als nieuwkomer in deze gemeente, heb ik mogen ervaren hoe mooi en divers de gemeente Roerdalen is. Wij zijn hier warm ontvangen en zijn hier enorm op onze plek. Ik denk dat vaak wordt onderschat hoe belangrijk een fijne gemeente is. Het maakt deel uit van de plek waar jij je zó thuis voelt. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het behouden en innoveren van onze gemeente met oog voor de belangen en het geluk van de inwoners van Roerdalen.  

Stem voor de toekomst, stem voor jong, stem Janou Mighorst CDA Roerdalen #7.
 


<<< Terug naar vorige pagina