E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Jeroen Roubroeks uit Vlodrop. In het dagelijks leven ben ik makelaar en taxateur o.z. (i.o.) en werk bij AB&P Vaassen Makelaardij in Roermond. Ik kom in contact met mensen met verschillende achtergronden, elk met hun eigen belang. Als "manager der verwachtingen" ben ik altijd op zoek naar de gemeenschappelijke deler: Waar kunnen we elkaar vinden en wat is de beste oplossing of deal voor alle partijen? In mijn werk moet ik denken in oplossingen, de klant is immers koning. Ik ben van mening dat de gemeente hier veel van kan leren, wij (ambtelijk apparaat, College van B&W en Gemeenteraad) werken voor u, de burger. Aan het verwezenlijken van een servicegerichte gemeente wil ik nog steeds mijn actieve bijdrage leveren! Er is ruimte voor verbetering en ik wil daar voor u mijn schouders onder zetten. 
 
In mijn spaarzame vrije tijd zet ik me in als gemeenteraadslid CDA Roerdalen, dagelijks bestuurslid stichting de Blokhut, bestuurslid stichting JAV, voorzitter Vlorp Events, uiteten, reizen en nog veel meer!
 
Ik heb naast bovenstaande vrijwilligerstaken, nog verschillende andere bestuursfuncties gehad in mijn vrije tijd. Eigenlijk heb ik me al vanaf jongs af aan belangeloos ingezet voor anderen. Ik ben maatschappelijk betrokken, dat is wel zo prettig om te weten wanneer ik weer zitting mag nemen in de gemeenteraad!
 
De afgelopen jaren ben ik al politiek actief geweest voor het CDA Roerdalen als lid van de Gemeenteraad en Raadsadviescommissie. Op deze manier ben ik met de lokale politiek in aanraking gekomen en heb ik dossierkennis opgebouwd van allerlei uiteenlopende thema's die spelen binnen onze prachtige gemeente. Die kennis en ervaring neem ik als bagage mee wanneer u uw stem op mij uitbrengt!
 
Het is gemakkelijk om van afstand te roepen dat er dingen moeten veranderen in de gemeente, we maken ons er allemaal wel eens schuldig aan. Ik ben van mening dat wanneer je een verandering teweeg wilt brengen je het beste zelf in actie kunt komen. Daarom heb ik mij weer kandidaat gesteld namens het CDA voor een plek in de gemeenteraad. Ik wil niet alleen maar roepen, ik wil graag meedoen.
 
In de afgelopen raadsperiode hebben we veel zaken voor elkaar gekregen. In alle dorpen zijn er nieuwe Brede Maatschappelijke voorzieningen gerealiseerd of wordt er gewerkt aan de bouw & realisatie, zijn er veel nieuwe woningen gebouwd in alle dorpen, is de dienstverlening van de gemeente verbeterd en zijn er in het Sociaal Domein grote stappen gezet om een goede dienstverlening te realiseren tegen beheersbare kosten. Als ik kijk naar het dorp Vlodrop -waar ik woonachtig ben- zijn er plannen gemaakt voor de revitalisering van de markt, worden er nieuwe woningen gebouwd in het Holsterveld, komt er een nieuwe Brede Maatschappelijke Voorziening waar nu de sporthal staat, gecombineerd met een nieuwe school en krijgt de Blokhut een flinke impuls. En dit is maar een greep uit alle ontwikkelingen die er spelen! Ik wil me voor onze gemeente blijven inzetten, maar daar heb ik uw hulp bij nodig! Ik doe een beroep op u om mij te helpen de nieuwe doelen voor onze gemeente te bereiken.
Er is werk aan de winkel! Onderwerpen als duurzaamheid, het voorzieningenniveau in de gemeente, leefbaarheid, ondernemersklimaat, wonen en werken zijn zaken waar nog veel verbetering mogelijk en noodzakelijk is. In onze zes dorpen is de afgelopen periode al veel gebeurd. We mogen echter niet stil gaan zitten en achterover leunen, in tegendeel! Het CDA heeft voor elk dorp afzonderlijk een aantal speerpunten benoemd die aangepakt moeten worden deze periode. Wij bedenken deze punten echter niet alleen, dat doen we samen met onze inwoners. Samen in gesprek gaan en de zaken aanpakken die ertoe doen, dat vind ik heel belangrijk. Als er zaken zijn die u mist, spreek mij erop aan en ik zorg dat het onder de aandacht van onze fractie gebracht wordt!

Kortom: Ik wil me in uw belang inzetten voor bruisende dorpen die klaar zijn voor de toekomst. Er is werk aan de winkel! Helpt u mee?! Stem lijst 2 CDA #8 Jeroen Roubroeks