E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Nicole Timmermans. Sinds een aantal jaar woon ik in het prachtige Herkenbosch, voor mij een groot geluk.

Mijn werkzame leven heeft zich altijd in de cultuursector afgespeeld. Dit kan variëren van lesgeven op scholen tot het organiseren van kunst en muziekbeleving in welke vorm dan ook voor jong en oud.
Roerdalen mag zich gelukkig prijzen met een gevarieerd verenigingsleven binnen sport en cultuur. Hier nemen helaas, net zoals in de rest van Nederland, de ledenaantallen af. Graag zou ik me willen inzetten voor het behoud en het stimuleren van sport en cultuur in Roerdalen. Jeugd, maar zeker ook hun ouders, hun opa’s en oma’s enthousiast te maken om mee te doen en te genieten. Natuurlijk hebben we het geluk dat we met onze verschillende kernen afwisselend en met veel plezier kunnen samenspelen en samenwerken aan het behoud van ons verenigingsleven. Financiële steun van de gemeente hoort daarbij. 

In de korte tijd dat ik hier nu woon heb ik 2 bijzondere natuurgebeurtenissen meegemaakt. Afgelopen jaar de wateroverlast. Het jaar daarvoor de heftige brand op de Meinweg inclusief evacuatie. Vanuit de gemeente was de organisatie brandbestrijding met daarbij de communicatie richting de inwoners van Herkenbosch onvoldoende. De samenwerking van de inwoners onderling was absoluut indrukwekkend en doeltreffend. Gelukkig blijkt uit het onderzoek naar de Meinwegbrand, dat er veel geleerd en zoals de gemeente zelf schrijft “De onderzoekers adviseren om inwoners eerder mee te nemen bij zaken die spelen”. We mogen hopen dat zoiets niet nog eens gebeurt. Ook hier zou ik mij willen inzetten om deze verbeteringen te stimuleren en vorm te geven.  

We focussen nu ook op de toekomst! Samen wandelen op de zich herstellende Meinweg. Samen sportief, cultureel, muzikaal en sociaal bezig zijn. 

Onze toekomst…. met elkaar!
Stem Nicole Timmermans, CDA Roerdalen #10
 

<<< Terug naar vorige pagina