Focus op de toekomst


Privacyverklaring

CDA Roerdalen kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van CDA Roerdalen, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan CDA Roerdalen verstrekt.

De volgende persoonsgegevens worden bij het gebruik van ons mail adres verwerkt:

Uw voor- en achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Uw telefoonnummer
Uw mailadres

Waarom CDA Roerdalen deze gegevens nodig heeft

CDA Roerdalen verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan CDA Roerdalen uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoe lang worden gegevens bewaard?

CDA Roerdalen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt of een bestaande overeenkomst wordt beëindigd.

Worden uw gegevens gedeeld?

CDA Roerdalen verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

CDA Roerdalen gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers deze website gebruiken. Google heeft geen toestemming  de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten en de IP-adressen worden geanonimiseerd.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar CDA Roerdalen. CDA Roerdalen zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op.

Contact formulier

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan onderstaand formulier. Let op: de met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Uw naam ontbreekt!
Uw adres ontbreekt
Uw postcode ontbreekt!
Uw woonplaats ontbreekt!
Uw telefoonnummer ontbreekt!
Uw email adres ontbreekt!
Het onderwerp ontbreekt!
Uw opmerking ontbreekt!
Invalid Input
Ongeldige invoer


Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

 


Het CDA zet zich in voor Roerdalen. Dat doen we al heel lang en daar willen we vol energie mee doorgaan:

Verder bouwen op een stevig fundament! 
 
Wij willen een gemeente met zes dorpen waar inwoners met veel plezier wonen, werken, ondernemen en kunnen sporten en ontspannen. Een economisch gezonde, leefbare en aantrekkelijke samenleving, waarvoor burgers samen verantwoordelijk zijn. Daarom willen we verenigingen, kerkelijke organisaties, stichtingen, vrijwilligers, mantelzorgers en ondernemers faciliteren. Wij willen ze in positie brengen om een belangrijke rol te spelen. 
Het openbaar bestuur (gemeente) vervult haar wettelijke taak en faciliteert de samenleving, zodat zij haar rol goed kan vervullen. Daarbij maken we keuzes die aansluiten bij de maat en schaal van een kleine plattelandsgemeente met respect voor de medemens en onderlinge solidariteit. 

Het CDA zet zich in voor Roerdalen. Dat doen we al heel lang en daar willen we vol energie mee doorgaan:

Verder bouwen op een stevig fundament! 
 
Wij willen een gemeente met zes dorpen waar inwoners met veel plezier wonen, werken, ondernemen en kunnen sporten en ontspannen. Een economisch gezonde, leefbare en aantrekkelijke samenleving, waarvoor burgers samen verantwoordelijk zijn. Daarom willen we verenigingen, kerkelijke organisaties, stichtingen, vrijwilligers, mantelzorgers en ondernemers faciliteren; wij willen ze in positie brengen om een belangrijke rol te spelen. 
De gemeente vervult haar wettelijke taak en faciliteert de samenleving, zodat zij haar rol goed kan vervullen. Daarbij maken we samen keuzes die aansluiten bij de maat en schaal van een plattelandsgemeente met respect voor de medemens en de omgeving.